Jeg er altid 10 kilo lettere når jeg har haft traumeforløsende samtaler og healing 

Judith Marie Olsen

“Jeg har fået et helt nyt syn på sundhed. Evnen til at flytte mig fra ting jeg ikke har brug for i mit liv. En dybere forståelse af hvad mine tanker gør for mit sind og min fysiske krop.

Det bedste var, at jeg fik tillid til Gitte. Og tillid til mig selv. At jeg kunne være helt ærlig.

En af sidegevinsterne ved at komme hos Gitte er, at jeg nu kan mærke mig selv.

Mine overvejelser inden jeg startede var, at jeg ikke vidste  om jeg kunne forstå hvad det gik ud på, men havde ikke noget valg. Jeg ville ændre kurs. Og nogen fortalte mig at Gitte var god.

Et forløb vil være godt for mennesker som ønsker forandring i deres liv, men som har brug for støtte og retning. Mennesker som har været på flugt fra deres følelser og sidder fast i negative mønstre. Mennesker som har ondt i krop og sind.

Jeg er altid 10 kilo lettere når jeg har haft traumeforløsende samtaler og healing hos Gitte. Somme tider føles livet magisk og det har Gitte givet mig værktøjer til at se og mærke.” – Judith Marie Olsen