Hvad andre kunder siger

“Fået styr på tankemylder, alt kørte rundt “

Jeg har fået mere ro i hovedet og kroppen.

Jeg har også fået styr på tankemylder, alt kørte rundt 😎

Forløbet har givet mig lyst til opleve verden og gåpå mod😃

Jeg havde nogle overvejelser med økonomien. Jeg syntes det er mange penge men tænker, hvis jeg ikke brugte penge for bedre livskvalitet på mig selv havde jeg jo heller ikke brug for de penge jeg kunne bruge til oplevelser, det er jo heller ikke alt der koster noget (en tur i skoven , stranden, fugletårnene med en hygge kurv frokost giver dejlig ro og frisk luft😎” – Jeannette Persson pensionist

BESTIL TID            LÆS MERE OM TRAUMEFORLØSENDE KROPSTERAPI

“Det gav en fantastisk ro i kroppen”

“Det bedste ved behandlingen var min krops reaktion, da du rytmisk “prikkede” mig på brystet. Det gav en fantastisk ro i kroppen. Kropsmassagen var rigtig god. Jeg vil anbefale behandlingen til folk med behov for at finde ro i krop og sind.” — Karina Holst

BESTIL TID            LÆS MERE OM TRAUMEFORLØSENDE KROPSTERAPI

“Gamle blokeringer slipper i løbet af sessionerne”

“Indre ro, bedre kontakt til min indre kerne, større livsglæde, mere retning i mit liv.Indsigt i hvad der er vigtigt for mig i mit liv lige nu. Oplevelser af at gamle blokeringer slipper i løbet af sessionerne.

Gitte er kompetent, skarp, empatisk og ved lige præcis hvilke et af hendes mange redskaber, hun skal bruge for at hjæple dig mest mulig.

Hver gang jeg har fået en behandling hos Gitte er jeg gået derfra med en følelse af, at det virkelig har rykket og jeg har fået bearbejdet blokeringer mm. Gitte har en beroligende og groundende og ikke mindst kærlig energi og tilgang i sine behandlinger.”

BESTIL TID            LÆS MERE OM TRAUMEFORLØSENDE KROPSTERAPI

“Jeg vidste ikke at jeg egentlig bar rundt på et traume “

Den største forandring er, at jeg nu kan rejse fra famile uden at græde og føle at det er “sidste” gang vi ses. Det bliver istedet et glædeligt “på gensyn” med smil på læben.

Jeg kan nu se traumet i øjnene og tale om det uden at blive ked af det eller blive mindet om det som noget negativt

-Behandlingen har fjernet et pres fra mine skuldre, det har givet et gladere/ lettere sind
-Giver en anden overskud i hverdagen
-Kan mærke glæden i kroppen og kan stadig bruge og forestille mig det positive billede,som jeg skulle tage med i mit hjerte for at afslutte traumet.

Jeg vidste ikke at jeg egentlig bar rundt på et traume, for jeg har selv prøvet at bearbejde det i mange år og synes også jeg har et godt liv.

Jeg bestiller en tid til massage, fordi jeg har smerter i nakke og panden. Jeg fik at vide det var et traume, hvor kroppen nu siger fra. Jeg troede ikke det kunne gøre nogen forskel at tale om efter 8 år og synes ikke jeg havde noget problem.
Jeg tænkte også lidt det er noget hokus pokus,men det virker og kun 1 behandling.” – Annmie

BESTIL TID            LÆS MERE OM TRAUMEFORLØSENDE KROPSTERAPI

“Jeg er altid 10 kilo lettere når jeg har haft traumeforløsende samtaler og healing “

Den største forandring er, at jeg nu kan rejse fra famile uden at græde og føle at det er

“Jeg har fået et helt nyt syn på sundhed. Evnen til at flytte mig fra ting jeg ikke har brug for i mit liv. En dybere forståelse af hvad mine tanker gør for mit sind og min fysiske krop.

Det bedste var, at jeg fik tillid til Gitte. Og tillid til mig selv. At jeg kunne være helt ærlig.

En af sidegevinsterne ved at komme hos Gitte er, at jeg nu kan mærke mig selv.

Mine overvejelser inden jeg startede var, at jeg ikke vidste  om jeg kunne forstå hvad det gik ud på, men havde ikke noget valg. Jeg ville ændre kurs. Og nogen fortalte mig at Gitte var god.

Et forløb vil være godt for mennesker som ønsker forandring i deres liv, men som har brug for støtte og retning. Mennesker som har været på flugt fra deres følelser og sidder fast i negative mønstre. Mennesker som har ondt i krop og sind.

Jeg er altid 10 kilo lettere når jeg har haft traumeforløsende samtaler og healing hos Gitte. Somme tider føles livet magisk og det har Gitte givet mig værktøjer til at se og mærke.” – Judith Marie Olsen

BESTIL TID            LÆS MERE OM TRAUMEFORLØSENDE KROPSTERAPI

“Jeg fået modet tilbage til at turde at være alene om aften. “

“Dette forløb har hjulpet mig med et problem jeg har haft i mange år, så nu har jeg fået modet tilbage, til at turde at være alene om aften. 

Det bedste var, at Gitte lyttede til mig og vi sammen fik arbejdet os frem til problemet.

Jeg har prøvet forskellige behandlinger hos forskellige behandlere, men intet har virket. Så jeg var lidt skeptisk over om denne behandling ville virke, men er kun blevet positiv overrasket.

Jeg har fået mere glæde og tryghed.

Jeg vil anbefale det til familie og venner, fordi Gitte har flere forskellige behandlinger, som kan være med til at hjælpe andre.

Tak for denne behandling, det har været godt for mig og tak for du lyttede til mig og hjalp mig med at mindske problemet.” – Emina Rakovic

BESTIL TID            LÆS MERE OM TRAUMEFORLØSENDE KROPSTERAPI

“Det gjorde en verden til forskel”

“Da jeg startede mit forløb hos Gitte havde jeg 14 dage forinden fået konstateret tarmkræft. De 14 dage forgik for den meste på sofaen i dyb angst. Ved en tilfældighed får jeg kontakt til Gitte der siger hun godt kan behandle mig. Jeg tænker hvad kan hun gøre for mig? men jeg får slæbet mig afsted for det kan jo ikke gøre noget værre.

Jeg er hos Gitte i 2 timer hvor hun sidder og banker forskellige steder på min krop og jeg siger forskellige sætninger som jeg på det tidspunkt syntes var lidt mærkeligt. I dag ved jeg at det var tankefeltterapi. Men det hjalp mig.

Det gjorde en verden til forskel.

Det fjernede det meste af min angst dog ikke 100% men jeg fik mod på livet igen og kunne holde angsten nede hvad jeg er sikke på er en stor hjælp i forbindelse med det kræftbehandling jeg senere skulle igennem.

Det bedste ved forløbet er selvfølgelig at kunne leve livet uden hele tiden være bange. Mit valg var sygdommen med angst eller sygdommen uden angst.

Jeg har fået øjnene op for de muligheder der ligger i det alternative og gør hvad jeg kan for at tage det bedste fra begge verdner .

Jeg sagde ja tak til kemo da jeg følte det var en nødvendighed, men har kigget meget på mit sind og her har Gitte været en meget stor hjælp. Jeg har kigget på min kost og tænker over hvad for cremer der bliver brugt og hvad jeg omgiver mig med, alt sammen noget der blev en naturlig proces efter mit forløb men ikke noget jeg er blevet påduttet.

Da jeg startede tænkte jeg ikke så meget over det andet end “Jeg prøver” I dag tænker jeg mere over hvor jeg ville havde været hvis jeg ikke var kommet afsted.

Jeg vil anbefale et forløb til alle med angst af den ene eller anden årsag. Man får nogle redskaber man kan bruge til at holde sin angst nede. Og til alle der har brug for at få sin krop ned i gear.” — Birthe Nexø

BESTIL TID            LÆS MERE OM TRAUMEFORLØSENDE KROPSTERAPI

“Nu kan jeg igen gå lige så langt som jeg har lyst”

“Efter mere end 10 år med problemer med lænden, hvor forskellige læger har konstateret alt fra skæv ryg til forskellige benlængde og ‘ordineret’ indlæg i én sko og håndkøbsmedicin, så har 2 gange hos Gitte fikset problemet.

Nu kan jeg igen gå lige så langt som jeg har lyst og i alle slags tempi uden nogen form for smerter.

Udover den kæmpe forøgelse af livskvalitet som resultatet af behandlingen er, er det bedste at man føler sig helt sikker og i kompetente hænder.

Jeg kom egentlig første gang for at få hjælp til nakke og skuldre, hvilket jeg også fik og med Gittes hjælp fandt jeg så ud af, at også stress er med til at ‘hjælpe’ på den tilstand. At Gitte så med det samme så mit rygproblem og afhjalp det, var en uventet bonus. Jeg er dybt taknemmelig for hjælpen med det hele.” — Lene

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Blødhed og blide berøringer har en positiv effekt på min krop”

“Kropsterapibehandlingen har mindsket mine smerter.

Det var en meget skånsom behandling og en bekræftigelse af, at blødhed og blide berøringer har en positiv effekt på min krop.

Jeg kunne mærke Gittes engagement og havde tillid til det, hun gjorde. Hendes blidhed rørte mig meget.

Jeg kan anbefale denne behandling til alle, der oplever mange spændinger og/eller smerter i kroppen” – Vanja

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Huske at elske mig selv”

“Det er svært at sige, hvad det største forandring af behandling er. Min smerte i ryggen er ihvertfald blevet mindre.

Behandlingen har også husket mig på, at jeg skal elske mig selv. 

Jeg vil anbefale behandlingen til alle, der døjer med krop eller ind” – Tanja Buchwald Busk

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Det var en helhedsoplevelse”

Første behandling havde den største effekt og medførte at en afslapning i kroppen som dagen efter var meget mærkbar.

Jeg syntes at det var underligt at blive trukket længe i ørerne 😉 men jeg har svært ved at udpege en ting som det bedste, det var en helhedsoplevelse og som sagt virkede den første behandling stærkest.

De 2 behandlinger har givet mig lyst til at gøre dette på mere jævnlig basis fordi det giver et øget velvære.

Jeg har længe afholdt mig fra at prøve en behandling, fordi det føles lidt grænseoverskridende og forbi det indeholder elementer, som jeg måske ikke opfatter som medicinsk underbyggede, men det virker jo !

Tak for behandlingerne , jeg er glad for at jeg besøgte dig” – Ole Hjorth Caspersen seniorforsker KU

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Jeg har hostet og rømmet mig meget hver dag”

“Gittes behandling har hjulpet mig. Jeg har igennem en lang periode haft irritation i halsen, hvor jeg har hostet og rømmet mig meget hver dag.

Efter en behandling hos Gitte har jeg haft det godt i halsen. Så behandlingen har hjulpet mig meget.

Jeg valgte Gittes behandling fordi jeg læste mig frem til på hendes hjemmeside, at hun kunne finde frem til årsagen til mit problem med min hals. Og det gjorde Gitte og tak for hjælpen.” Mvh. Majken 

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Efter er par behandlinger forsvandt smerterne og de er ikke kommet tilbage.”

“Den største forandring har været, at jeg meget hurtigt kan lægge bekymringer væk om især påvirkninger udefra, som jeg alligevel ikke har hverken indflydelse på eller kontrol over.

Det bedste har været langt om længe at indse, at tidlige oplevelser egentlig er traumer, der har sat sig og påvirket mit selvværd, min tankegang og reaktionsmønster, men der kan gøres noget ved det.
Selvom jeg ikke er i mål er jeg blevet gladere og følelser som vrede, irritation og bekymring forsvinder hurtigt ved at tænke på Gittes teknik.

Siden jeg har været stor teenager har jeg haft problemer med lænden/ryggen. Med jævne mellemrum i mere end 20 år har flere læger blandt andet ‘konstateret’ skæv ryg og forskellig benlængde. Efter er par behandlinger forsvandt smerterne og de er ikke kommet tilbage.

En kropsterapi kan anbefales til alle, som kan have brug for at få ro på tankerne, har traumer eller problemer med bevægelsesapparatet.

Tak for hjælpen,.Gitte. Du kan noget særligt.”  – Lene Hvalsøe

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Gik frejdigt hjem bagefter og klippede hele hækken!”

“Kære Gitte: TAK! Sidste gang kravlede jeg ind ad din dør med hold i ryggen og gik frejdigt hjem bagefter og klippede hele hækken! Denne gang reparerede du ikke bare min fysiske smerte i låret, men endnu vigtigere åbnede du mine øjne for hvorfor den var der, og hjalp mig med at sikre, at den ikke kommer igen. Det er intet mindre end enestående, det du kan på alle planer.” – Lene

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Jeg fik min bevægelighed tilbage”

“Jeg fik min bevægelighed tilbage, efter en lang periode med store gigtsmerter, der havde forplantet sig til muskulær stivhed og hæmmet bevægelse. Allerede efter første behandling, kunne jeg i langt højere grad fungere i min hverdag.

Jeg behøver aldrig selv lokalisere problemets udgangspunkt/sted. Gitte kan gennemskue hvor jeg har ondt, før jeg selv ved det.

Det har været en stor fordel med den store fleksibilitet i behandlingstider, da det ofte er svært at ramme “den klassiske” mellem 8 og 16, med egen forretning.

Forløbet har også givet mig en langt større forståelse for problemets udspring, og dermed en større chance for at forebygge, fremfor at helbrede.

Alle kan have gavn af et forløb!
Når dét så er sagt, er det efter min mening oplagt at bruge dette hvis det er en problematik med flere udspring eller en opgave, der er svær at lokalisere.

Jeg ved at Gitte altid finder problemet og løser det. Er aldrig bekymret eller i tvivl, når der er behov for et besøg.” – Lea Langskov optometrist

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Jeg sover bedre og smerter er forsvundet “

“Den største forandring ved behandlingen er, at smerter mellem skulderbladene er forsvundet.

Hele behandlingen var god, specielt kranio sakral terapien i nakken og de varme sten.

Jeg sover bedre og er mere fysisk stabil. Jeg fik indsigter i forholdet mellem sind og krop.

Jeg vil anbefale en gang kropsterapi til alle der har fysiske smerter i muskler eller knogler efter traumer, både fysiske og psykiske, fordi behandlingen hjælper med at genoprette kroppen.” –  Jur

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Hjulpet min krop til at give slip på mange gamle spændinger”

Helle

“Jeg kan varmt anbefale Gittes massage, for hun har via Kranio Sakral Terapi, massage og Senthes hjulpet min krop til at give slip på mange gamle spændinger i min krop, så jeg har fået en frihed til at bevæge mig på en lettere måde.

Samtidig har hun med hendes indsigt til livet, hjulpet med at give slip på fastlåste mønstre, så jeg har fået mere ro i sjælen.

Man bliver faktisk afhængig af hendes fantastiske evne til at behandle.” – Helle

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Gitte lærte mig at lytte til min krop”

“Jeg startede med akut behandling i min venstre skulder. Efter flere behandlinger blev skulderen “god igen”, men Gitte lærte mig at lytte til min krop, så i årenes løb, er jeg blevet god til at samarbede med mine skavanker.

I dag får jeg massage hos Gitte for mit velbefindende ca. hver 6. uge, hvilket jeg ikke ville undvære.”  Tak fra Else Marie.

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Jeg kan hvile meget bedre i min krop igen”

“Jeg har fået en ro og accept. Jeg kan hvile meget bedre i min krop igen.

Det bedste var det rum du holder med dit store nærvær og indlevelse.

Jeg vil anbefale dette til alle med en åbenhed for holistisk terapeutisk arbejde.” – Cecilie

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Da jeg vågnede kunne jeg stå ud af min seng fuldstændig smertefri”

“Hej Gitte. Bliver nødt til lige at skrive til dig! Jeg må sige, at jeg havde rigtig mange smerter i går da jeg kom til dig. I aftes og i nat fortsatte smerterne. De tiltog faktisk, MEN til morgen da jeg vågnede kunne jeg stå ud af min seng fuldstændig smertefri. 

Har ikke haft det så godt i flere måneder. Og på nuvær. tidsp. har jeg stadig ingen smerter. Frygtede de ville vende tilbage v støvsugning, cykeltur osv, men nej.

Min begejstring er måske “for tidlig”, men STOR ros skal du have! Og TAK!! Føler endelig at min krop kan slappe af, og det er faktisk fantastisk! Mvh. Anika”

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Jeg er blevet god til at mærke mig selv psykisk og fysisk”

Den største forandring der er sket i forløbet med kropsterapi er, den selvudvikling jeg har været igennem og at jeg er blevet god til at mærke mig selv psykisk og fysisk.

Det aller bedste var nervemassage.

Behandlingerne virker bare.” – André Gjessing

BESTIL TID                LÆS MERE OM KROPSTERAPI

“Samvær med baby, på en anden måde”

Sara

“Vi fik undervisning i mødregruppen, i hvordan vi selv kan give vores baby massage. Jeg synes det hele ved undervisningen var godt. 

Det giver samvær med baby på en anden måde. Jeg har blande andet brugt det en gang min dreng havde ondt i maven.” – Sara

BESTIL TID         

“Jeg fik mere selvtillid som mor”

“Det bedste ved babybehandlingen, hvor jeg også selv fik noget behandling er, at jeg har fået mere selvtillid.
Jeg har fået en bedre ro inden i, og troen på at kunne tage nogenlunde kontrol over vildledende tanker og udelukkelse af bekymringen om, at vores søn skulle have smerter.

Jeg troede ikke, at han havde ondt nogen steder, så jeg overvejede om det var for mange penge, at ofre på noget der muligvis ikke virkede.

Jeg vil anbefale behandlingen til mine veninder, hvis de også pludselig oplever, at have brug for noget alternativ hjælp” – Emilie Vang

BESTIL TID           

Makeup Studio

Nisi tortor et aliquet mi et a rhoncus hac. In ultrices nunc facilisi feugiat eleifend semper. Ut sodales eget risus lectus quisque viverra sed. Velit nisl mi tincidunt in erat ut accumsan. Dictum nec turpis non volutpat.

Our Studio

(255) 352-6258

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

Monday – Friday: 11 am – 9.00 pm

Saturday – Sunday: 11 am – 5.00 pm

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.