Hvem er jeg

Jeg startede min grundlæggende massageuddannelse i 2000 og siden da har jeg været på en spændende rejse med stor udvikling personligt, fagligt og spirituelt.

Min baggrund

Juni 2002 startede jeg som selvstændig massør, i egen klinik. Det har været 22 spændende år med stor udvikling både fagligt og personligt.
En periode med angst og depression, som jeg har arbejdet mig ud af, gør blandt meget andet, at jeg i dag har stor forståelse og rummelighed overfor mennesker i krise.
Et piskesmæld i 2007 nedsatte min arbejdsevne kraftigt, men gennem behandling og arbejde med mig selv både fysisk, psykisk og spirituelt, er jeg kommet tilbage til en normal hverdag uden smerter.
I 2018 fik jeg konstateret brystkræft. Jeg har valgt at arbejde alternativt med kræften og udover intravenøs c-vitamin, har jeg brugt de værktøjer, som jeg idag tilbyder i min klinik.

Min filosofi

Jeg synes det er rigtig spændende, hvad vores tanker kan gøre ved vores krop. Blandt andet føre til fysiske skevanker og kroniske smerter. Og hvad smerter kan gøre ved vors tanker…..

Derfor arbejder jeg med bevidstgøre og afbalancere:
* Forbindelsen mellem krop, sind, ånd og sjæl.
* Forbindelsen mellem de forskellige lag i vores krop.
* Forbindelsen mellem mig og dig, de andre, og os alle sammen.
* Forbindelsen mellem morder jord, det enkelte menneske, universet,
   naturen og alt der er.

Mit liv og mine behandlinger er præget af den integrale tankegang, hvor alt includeres. Det jordnære er vigtigt i min verden. I arbejdet med det spirituelle, med engle og tanker er det meget vigtigt at være groundet og holde fast i jordforbindelsen. Kun ved at bevare jordforbindelsen kan vi bruge vores indsigter til noget, få dem implementeret i vores hverdag og vokse med dem.

Min rejse

Jeg startede med en uddannelse som massør og kropsterapeut. Hurtigt begyndte jeg at interessere mig for kinesiologi og kranio sakral terapi. Det er blevet til en RAB registrering i Kranio Sakral Terapi og en Rab registrering i massage.
Efter et par år udvidede jeg mine fysiske behandlinger med Life coaching, der forøgede min interesse for den dybere mening med livet og førte til en række uddannelser som bla. spirituel mentor, klang terapeut, Dynamic stillness terapeut, circling facilitator og familie opstiller.

Jeg forbedrer hele tiden mine kundskaber ved at videreuddanne mig, specialisere min indenfor spændende områder og lærer nye værktøjer.

I mine år hos Ole Wadum Dahl på ID academy, har jeg lært om integral praksis, beskrevet af Ken Wilber. Det inkluderer alt og giver en forståelse, en rummelighed og en nysgerrighed på, hvad der ligger til grund for vores handlinger og healingsprocesser.

Det nyeste skud på stammen er min psykoterapeutuddannelse, hvori der indgår tankefelt terapi, metasundhed og transbiologisk traumeterapi. På Mygind Institute lærte jeg, at finde traumer ud fra fysiske skavanker eller adfærd. Jeg lærte at finde tilbage til traumets opståen, der i de aller fleste tilfælde sker før fødsel og hvordan man forløser disse traumer. 

Jeg får løbende supervision og egenbehandling, så jeg hele tiden holder mig ajour og samtidig arbejder med mig selv, så jeg er klar til at rumme, hvad jeg møder i klinikken.

Mine uddannelser

2001 Fysiurgisk kropsmassør, Institut for alternative uddannelser
2002 Healingsmassør og reikihealer, Vitala Henning Jacobsen
2008 Kinesiolog, Birgit Lindum
2008 Kranio Sakral Terapeut, Stanley Rosenberg institut
2010 RAB registreret som Kranio Sakral Terapeut
Efterfølgende taget mange special kurser inden for Kranio Sakral Terapi, bl.a. skæve babykranier, børn med særlige behov, vejrtrækning, nakke/piskesmæld, migræne, kvinders bækken, bækkenløsning, hjernerystelse,
2012 Hot stone massage, Din alternative skole
2013 Senthes manuel stress og traumeterapi, Jakob Mikkelsen og Jacob Kongshaug
2013 ID-Life coach, ID Academy Ole Vadum Dahl
2013 Bachterapeut, registreret af Bach Centrret, England
2014 Access conciousness, Bars og facelift
2014 Klangmassage, Tom Friis Hansen, Klinikkst
2015 Senthes Fald og slagskader, Jakob Mikkelsen og Jacob Kongshaug
2015 Senthes stress og udbrændthed, Jakob Mikkelsen og Jacob Kongshaug
2015 Gruppefacilitator, Facilitatorfabrikken, Mette Fogh
2016 Senthes Kroniske smerter, Jakob Mikkelsen og Jacob Kongshaug
2016 Senthes Personrelateret vold og overgreb, Jakob Mikkelsen og Jacob Kongshaug
2016 Spirituel mentor, ID Academy Ole Vadum Dahl
2016 EngleHealing, Marzcia Techau
2017 Dynamic stillness, Giorgia G. Milne
2018 Epigenetisk Healing, Marzcia Techau
2018 ralize the sa node, Charles Ridley
2018 Systemisk opstilling og familieopstilling, ISFO Liv Dhanyo Thommesen
2020 Tankefeltterapeut TFT og EFT, Mygind Institute
2020 METAsundhedsterapeut, Mygind Institute
2021 Transbiologisk traumeterapeut, Mygind Institute
2022 Registreret Psykoterapeut, Mygind Institute

RAB kranio sakral terapeut

RAB Fysiurgisk massør

Registreret psykoterapeut

Makeup Studio

Nisi tortor et aliquet mi et a rhoncus hac. In ultrices nunc facilisi feugiat eleifend semper. Ut sodales eget risus lectus quisque viverra sed. Velit nisl mi tincidunt in erat ut accumsan. Dictum nec turpis non volutpat.

Our Studio

(255) 352-6258

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

Monday – Friday: 11 am – 9.00 pm

Saturday – Sunday: 11 am – 5.00 pm

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.